Rengeteg hibát javít a Google Pixel mobilok novemberi frissítése

0

Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy új Android frissítés teljesen mentes legyen a hibáktól, és a 14-es verzió sem volt kivétel. Azok a felhasználók, akiknek több fiókja is volt egy adott Pixel modellen, arról számoltak be, hogy kifogytak a tárhelyből, vagy ami még rosszabb, okostelefonjuk állandóan újraindult az új rendszer telepítését követően. Szerencsére a Google új frissítéssel jelentkezett, amely egyebek mellett ezt a hibát is javítja.

Befutott tehát a Google novemberi Android frissítése a támogatott Pixel készülékekre, amely javítja a bevezetőben már említett hibát, hibákat. Egyáltalán nem elszigetelt jelenségről van szó, hiszen a Pixel 6, Pixel 6a, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel Tablet, Pixel Fold, Pixel 8 és Pixel 8 Pro készülékek tulajdonosai egyaránt beszámoltak arról, hogy érinti őket a probléma.

Mindezeken kívül az új szoftvercsomag javít egy olyan hibát is, amely bizonyos körülmények között zöld villogásra késztette a kijelzőt annak kikapcsolásakor. Egy másik az NFC instabillá válását okozta, de volt egy olyan is, amitől maga a rendszer omlott össze.

Volt egy másik hiba, ami az ikonok eltűnését okozta, illetve egy olyan, ami a szenzorsziget mentén eltorzította a háttérképeket, de az is biztosan bosszantó lehetett, amelyik a képernyő rángását okozta, miközben az érintések érzékelése pontatlanná vált. Ez utóbbi szerencsére csak a Pixel 8 és Pixel 8 Pro modelleken fordult elő. Ezeket mindet javítja a novemberi frissítés, úgyhogy meg lehet nyugodni.

A Google azt állítja, hogy az új szoftver bevezetése nagyjából egy hetet vesz igénybe, vagyis ha neked is valamelyik érintett készülék van a birtokodban, érdemes lesz türelemmel várni, amíg megérkezik rá a novemberi, javításokat tartalmazó frissítés.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid