Hibás lehet a Samsung Galaxy S6 vakuja

0

Bár a Samsung idei csúcsmodelljeinek hivatalos megjelenési dátuma április 10, a cég bizonyos partnerei már korábban elkezdték annak értékesítését. Ez azt jelenti, hogy már sok boldog vásárló használja jelen pillanatban is a gyártó Galaxy S6 vagy Galaxy S6 Edge készülékét. Egy páran viszont nem annyira elégedettek, mert a náluk lévő modell LED villanója felettébb furcsa hibát produkál. 

A felhasználók állítása szerint, a hátlapi kamerához tartozó villanó használaton kívül homályosan világít, akkor is, ha a készülék ki van kapcsolva! Volt olyan Galaxy S6 tulaj, aki megpróbálta újraindítani a mobilját, sőt, ki is kapcsolta azt, de a halvány fénykibocsátás ennek ellenére sem szűnt sem. Sajnos az új modellnél már nincs lehetőség a telep otthoni eltávolítására, így ez sem jelenthetett megoldást.

A fotón jól látható a különös hiba

A fotón jól látható a különös hiba

Fontos azért megemlíteni, hogy ez nem egy széles körben elterjedt probléma, és csak a készülékek egy szűk szegmensét érinti, ezt maguk a problémát bejelentő felhasználók is megerősítették. Szerencsére a dél-koreai óriás értesült a hibáról, amely állításuk szerint szoftveres eredetű, és hamarosan el is készül a frissítés, ami orvosolja majd ezt a különös jelenséget.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid