Házon belül fejlesztették az LG G4 kameráját

0

A minap már írtunk a hamarosan bemutatásra kerülő LG G4 hátlapi kamerájáról, ami az egyik legjobb fotózási képességekkel rendelkező mobillá teheti a dél-koreai vállalat zászlóshajóját. Most kiderült, hogy a divatos szokással ellentétben, a gyártó a technológiát nem lízingelte, hanem saját maga fejlesztette.

Az LG G4 képrögzítő alkalmatosságát a gyártó révén ismerhettük meg közelebbről, hiszen ez lett a bemutatóra készült meghívó központi eleme. A készülék feltételezhetően bőr hátlapján feszítő kameramodult az LG Innotek műhelyeiben alkották meg, és jelenleg is zajlik a szenzor tömeggyártása.

LG G4 camera

Az LG G4 kamerája f/1.8-as apertúrával érkezik, ami 80%-kal több fényt ereszt át, mint a jelenlegi csúcsmodell, a G3 rekesznyílása.

A G4 16 megapixeles elsődleges kamerájához egy 8 megapixeles előlapi modul társul, ami a legnagyobb felbontású szelfikamera lesz a vállalat telefonkínálatában. A front oldali egységbe ráadásul egy ultravékony IR szűrő is kerül, ami nem engedi, hogy az infravörös sugarak elérjék a kamerában található lencséket.

Ne felejtsétek: a készüléket április 28-án mutatják be egy Londonban és New Yorkban szimultán zajló rendezvényen, és a gyártó már hivatalosan is megerősítette, hogy az újdonság egy 5.5 hüvelykes QHD felbontású megjelenítővel érkezik majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid