Hivatalos a Xiaomi Redmi Note 6 Pro, ez változott a Note 5-höz képest

0

Az utóbbi napokban már több webshop kínálatába is felkerült az új Xiaomi Redmi Note 6 Pro, de hivatalosan csak most mutatta be a készüléket a gyártó. Ennek alkalmából átvesszük a fontosabb – immáron hivatalos – jellemzőket, illetve ez eltéréseket az elődhöz képest. (Linkek és ár a cikk végén!)

Sokak szerint a Xiaomi Redmi Note 6 Pro csak egy notch-os Redmi Note 5, ez azonban nem teljesen igaz. Történt pár kisebb-nagyobb fejlesztés a szenzorszigeten kívül is, ráadásul a mobil hasonló áron kapható, mint az elődje, tehát kifejezetten jó vétel lett.

A kijelző mérete 5.99 colról 6.26 colra nőtt, és javult a képernyő/előlap arány. A képarány még hosszabb lett, 18:9 helyett 19:9, köszönhetően a két plusz kijelzőrésznek a készülék tetején. Az előlapi kamera izmosabb lett, az egy darab 13 MP-es egység helyett egy igen komoly 20+2 MP-es duál megoldás került ide, míg a hátlapi dupla kamera maradt 12+5 MP-es, de megkapta a mesterséges intelligenciával működő automatikus jelenetfelismerést. Nem mellesleg a Redmi Note 6 Pro lett az első 4 kamerás Xiaomi telefon.

A jó tulajdonságok szerencsére maradtak, továbbra is a Snapdragon 636 hajtja a mobilt, és egy méretes 4000 mAh-s akkumulátor felel a kiváló üzemidőért. Nem maradt ki a Bluetooth 5.0 sem, és a Global verzió teljes körű LTE támogatással és magyarul is tudó MIUI 10 rendszerrel jön.

A Xiaomi Redmi Note 6 Pro most nagyon kedvező áron kapható, ráadásul kérhető vámmentes Priority Line szállítással!

Linkek és árak:

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid