Hivatalos bemutató videókon a Note 5 és az S6 edge+

0

Sokan kritizálják a Samsungot, és persze van is miért, de a gyártó nemrég leleplezett csúcsmobil párosa azért elég durva lett. Nincs cserélhető akksi és bővítési lehetőség, ezeken kívül viszont kétségtelenül mindenből a legjobbat kapjuk. A Samsung a napokban kiadta a saját hands-on videóit a Galaxy Note 5-höz és a Galaxy S6 edge+-hoz, amik kifejezetten látványosak és informatívak lettek.

Az első videón a Note 5 került bemutatásra. Láthatjuk a csomagolást, a külsőt, a gombnyomásra kipattanó S Pent, az új Air Command menüt és egyéb érdekességeket.

https://www.youtube.com/watch?v=s61uCM5Xu78

A második videó az S6 edge+ fontosabb részleteit ecseteli, megismerhetjük például az oldalsó kijelzőrész extra funkcióit (Apps edge és People edge).

https://www.youtube.com/watch?v=1y8J4V8iLvQ

A harmadik videó szintén a hajlított modellről szól, de ezúttal a szórakozásé a főszerep. A gyönyörű kijelzőn öröm a tartalomfogyasztás, a kamerák pedig minden körülmények között a maximumot nyújtják.

https://www.youtube.com/watch?v=yPC50uUW0_Q

A hivatalos verzió szerint hazánkban egyelőre csak a Galaxy S6 edge+ jelenik majd meg szeptember elején, 270-300 ezer Ft-os áron, a Note 5 pedig talán csak jövőre jut el Európába. Persze ez utóbbi még változhat a legfrissebb pletykák szerint.

Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid