Hivatalos: ekkor debütál a 240 wattal tölthető Realme GT Neo 5

0

Nagyon úgy néz ki, hogy a Realme GT Neo 5 lesz az első okostelefon, amelynek akkumulátora támogatja a 240 wattos gyorstöltést. A készülék fontosabb jellemzői már rég kiszivárogtak, már csak az volt kérdéses, hogy mikor mutatják be hivatalosan is az okostelefont. Ez sem titok többé: a villámgyorsan tölthető mobil február 9-én debütál.

A leleplezésre Kínában kerül sor, helyi idő szerint délután 2 órakor. A Realme GT Neo 5 jellemzői kapcsán eddig kevés hivatalos információt osztott meg a gyártó, de szerencsére a szivárogtatókra mindig számíthatunk, ez a készülék sem kivétel.

Az előzetes információk értelmében az okostelefon belsejében Snapdragon 8+ Gen 1 chipset zakatol majd, vagyis nyugodtan tekinthetjük felsőkategóriás ajánlatnak, hiába van már újabb chipset a szérián belül.

Ugyanakkor állítólag érkezik egy másik változat is, amelynek meghajtásáért MediaTek Dimensity 8200 felel majd. A MediaTek chippel szerelt változat legfeljebb 150 wattal lesz tölthető, egyes vélemények szerint ez a variáns idővel a globális piacokon is megjelenhet.

Más jelentések a Realme GT Neo 5 kameráiról árultak el néhány részletet, példának okáért a hátlapon 50 megapixeles elsődleges képrögzítő modul foglal helyet, belsejében egy Sony IMX890 szenzorral. Az érzékelőt optikai képstabilizátorral egészítik ki. A megjelenítő várhatóan 6,7 hüvelykes képátlóval, 144 Hz-es képfrissítési rátával, AMOLED panellel és 2772 x 1240 pixeles felbontással rendelkezik majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid