Hivatalos: ekkor debütálnak a Xiaomi 14 modellek Európában

0

A Xiaomi végre megerősítette a 14-es sorszámú zászlóshajók európai érkezésének napját. A csúcsmodelleket február 25-én, vasárnap, a barcelonai MWC kiállításon jelentik be a globális vásárlóközönség számára.

Aznap nem csupán a Xiaomi 14 érkezésének örülhetünk, a kedvcsinálók alapján végre bemutatkozik a szóbeszédekben már többször szereplő Xiaomi 14 Ultra is. Nem véletlenül nem említettük a Pro modellt, mivel ez a korábbi jelentések szerint nem hagyja el a kínai régiót. A legtöbben valószínűleg nem fognak bánkódni, hiszen az Ultra variáns bőven kárpótolja majd őket.

A Xiaomi hivatalos oldalán új generációs Leica optikáról tesznek említést, ami új magasságokba emelkedik. Vélhetően a Xiaomi 14 Ultra még nagyobb skálán állítható rekeszértékű elsődleges kamerájáról van szó. A kamerára kiélezett okostelefon várhatóan 50 megapixeles képrögzítő modulokkal debütál, szám szerint néggyel, a fő kamera egy Sony LYT-900 szenzorral szerelt konstrukció lesz. A Xiaomi 14 modellek mellett várhatóan a Xiaomi Pad 7 táblagép is bemutatkozik majd a nagyérdemű előtt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid