Hivatalos: ekkor érkezik a Xiaomi új csúcsmobilja, a Mi 5

0

Igazából mindenki tisztában volt vele, hogy a következő hónapban érkezik a Xiaomi új zászlóshajója, a Mi 5. de végre hivatalosan is elismerték, hogy a készüléket február 24-én mutatják be.

Az új mobil másfél év elteltével követi elődjét, tehát kapkodásról szó sem eshet. A hivatalos bejelentést egyébként a legnagyobb kínai közösségi oldalon, a Weibón tette közzé a vállalat társalapítója, és egyben alelnöke, Liwan Jiang. Állítása szerint a készüléket a vállalat Tavasz Fesztivál Konferenciáján fedik fel a rajongók és a sajtó előtt, ami mint ahogyan a bevezetőben is említettem, február 24-én lesz.  További információkat a rendezvénnyel kapcsolatban január 26-án tesznek közzé, vagyis jövő hét kedden.

mi5 bemutato

Nyilvánosságra került dokumentumokból az is kiderült, hogy a bemutató két órás lesz, délután kettőtől négyig fog tartani helyi idő szerint. Többen így azon spekulálnak, hogy aznap nem csak egyetlen készülék debütál, bemutatásra kerülhet például egy nagyobb kijelzővel szerelt Mi 5 Plus is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid