Hivatalos: ekkor debütálnak a Google Pixel 7 mobilok és a Pixel Watch okosóra

0

A Google korábban már megmutatta nekünk a Pixel 7 telefonokat és a Pixel Watch okosórát, amelynek érkezéséről már évek óta hallani. A májusi fejlesztői konferencián, amelyen a nagyérdemű elé tárták a készülékek dizájnját, egyáltalán nem esett szó hardveres jellemzőkről, de szerencsére már nem sokat kell várnunk arra, hogy teljesen bemutatkozzanak a keresőóriás termékei. A Google végre nyilvánosságra hozta a premier hivatalos dátumát.

A Google Pixel 7 széria és a Google Pixel Watch okosóra bemutatója október 6-án lesz – derült ki egy Twitter posztból, amelyet maga a vállalat tett közzé az egyik saját profilján. Ha szeretnél friss információkat kapni az eseménnyel kapcsolatban, akkor erre a linkre kattintva tudsz feliratkozni az értesítésekre.

Az okostelefonok bemutatójának napján kívül megnevezték a belsejükben szolgálatot teljesítő lapkakészletet, ami végül mégsem a Tensor 2 névre fog hallgatni, mint ahogyan eddig mindenki hitte. A Google Pixel 7 és Pixel 7 Pro modellek borítása alatt a Tensor G2 nevű vas fog zakatolni, az a bizonyos “G” talán magára a Google-re utal.

Végül, de nem utolsósorban azokat az árnyalatokat is leleplezték, amelyekben meg lehet majd vásárolni a telefonokat. A Google Pixel 7 obszidián, és citromfű színekben lesz kapható, a Pro kiadás pedig mogyoró színben is választható lesz az obszidián és a mellett.

Nem nehéz rájönni, hogy a fantázianevek fekete, fehér és zöld színekre utalnak. Még egyszer tehát: a Google Pixel 7 mobilok és a keresőóriás első okosórája október 6-án érkezik. Ha érdekel, eddig miket beszéltek az okostelefonok kapcsán a bennfentesek, kattints bátran erre a linkre!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid