Hivatalos: a Google is elhagyja a töltőt a telefonjai dobozából

0

A nemrég bemutatott Pixel 5a a Google utolsó telefonja, amelyhez még jár töltő gyárilag, a Pixel 6 modellekkel viszont már a Google is követni fogja az új trendeket.

A Google is az Apple és a Samsung nyomdokaiba lép, ennek megfelelően a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro már kisebb dobozban, töltő nélkül érkeznek. Az egyik oka ennek minden bizonnyal az, hogy a vállalat szerint a legtöbb vásárlónak már van otthon töltője elfekvőben, és így tudnak a költségeken spórolni, illetve nyilván ott van a környezetvédelem is, amit minden gyártó emleget.

Ha esetleg mégsincs otthon töltőd, akkor külön kell majd megvásárolni az adaptert a Pixel 6 mobilokhoz, amelyek egyébként meglehetősen érdekesek lesznek, nemrég részlegesen be is mutatták őket. A dizájn meglehetősen újszerű és egyedi lett, főleg a hátlapi kamerák kialakítása, de a Google saját Tensor lapkája miatt is kíváncsiak vagyunk a készülékekre. És persze ott lesz a friss és ropogós Android 12 rendszer, ami már gyárilag a telefonokon fut majd.

Pixel 5a

Ha pedig kicsit olcsóbban szeretnél Google-élményt, akkor érdemes meglesned a nemrég bemutatott Pixel 5a-t, ami átszámolva 135 ezer Ft-os áron kínál OLED kijelzőt, Snapdragon 765 lapkát, 4680 mAh-s aksit, kiváló kamerát és IP67-es vízállóságot. A dobozban pedig itt még megtalálható lesz egy 18W-os töltő.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid