Hivatalos: a Honor 50 lesz a független brand első mobilja Google Szolgáltatásokkal

0

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Honor 50 megjelenik majd Európában, ennek megfelelően pedig sejthettük, hogy az okostelefon Google Szolgáltatásokkal a fedélzetén érkezik. Ha valakinek esetleg kétségei lettek volna, most örülhet, mert a márka most hivatalosan is bejelentette a közösségi médiában, hogy a telefonon megtalálható lesz a GMS-ökoszisztéma.

Ráadásul már azt is tudjuk, hogy a mobil október 26-án jelenik meg az öreg kontinensen. Hogy megértsük, mennyire fontos ez a készülék az immáron saját útját járó Honor életében, meg kell említenünk, hogy a mobil sokban hozzájárult ahhoz, hogy a márka megszerezze a harmadik helyet a kínai piacon. A Honor vezetői valószínűleg abban reménykednek, hogy nálunk is hasonló sikereket arat majd a portékájuk. Mondjuk azt hozzá kell tennünk, hogy a brand kínai rajongói megismerhették a Honor 50 mellett a Pro modellt is, nekünk sajnos nem lesz ilyen szerencsénk, mert a jelek szerint az utóbbi nem fog megjelenni Kína határain kívül.

Arról már korábban is írtunk, hogy emiatt igazán nem kell majd szomorkodni, mert az alapmodell is egy kiváló ajánlat lesz. A készüléket egy Snapdragon 778G lapkakészlet hajtja, és támogatja az 5G hálózatokat is. A Honor 50 Android 11 operációs rendszert futtat, most már hivatalosan is Google Szolgáltatásokkal kiegészítve.

A Honor 50 kapcsán említést érdemel még a 108 megapixeles elsődleges szenzor, a 32 megapixeles előlapi kamera és a 4300 mAh kapacitású akkumulátor, amely támogatja a 67 wattos gyorstöltést. Ha minden jól megy, akkor a készüléket 499 eurós (~180 ezer Ft) kezdőáron be lehet majd szerezni, az említett összegért cserébe egy 6/128 GB-os modell ütheti a markunkat.

Forrás: Honor via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid