Hivatalos a Honor 70 Lite

0

Új belépőszintű okostelefonnal rukkolt elő a Honor, mégpedig a 70 Lite képében, amely ahogyan a nevéből is kitalálható, a Honor 70 egy megfizethetőbb változata. Természetesen a gyártó eszközölt néhány változtatást annak érdekében, hogy az árcédulából le tudjanak faragni.

A Honor 70 Lite 6,5 hüvelykes TFT LCD képernyővel van felszerelve, amelyen 1600 x 720 pixel sorakozik, a képfrissítés pedig 90 Hz-es. A megjelenítő felső részén csepp alakú szenzorszigetre lehetünk figyelmesek, ide szerelték a 8 megapixeles előlapi kamerát. A kameráknál maradva: a hátlapon 50 megapixeles elsődleges képrögzítő egység virít, amely mellé egy 2 megapixeles makró, valamint egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő társul be.

A Honor 70 Lite meghajtásáért egy Snapdragon 480+ lapkakészlet felel, amely mellé 4 GB RAM, valamint 128 GB háttértár került az összeszerelés során. A belső tárhelyből lecsíp valamennyit a készülék által futtatott Android 12 operációs rendszer, amelyet Magic UI 6.1 felhasználói felülettel egészített ki a gyártó.

A készülék energiaellátását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik biztosítani, amely támogatja a 22,5 wattos töltést. A mobil fel lett szerelve egy oldalsó ujjlenyomat-olvasóval, fülhallgató kimenettel, és kapott Hi-Res Audio, valamint Hi-Res Audio Wireless támogatást.

A Honor 70 Lite ezüst, kék és fekete színekben kerül forgalomba és már Európában is be lehet szerezni. Az okostelefont az Egyesült Királyságban 199,99 fontos áron (~ 91 ezer Ft) értékesítik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid