Hivatalos: idén jön a Xiaomi Mi MIX 4 és egy új Xiaomi tablet

0

Remek hírekkel szolgálhatunk a Xiaomi rajongóknak, ugyanis hosszú szünet után idén visszatér a Mi MIX széria, és egy új Mi Pad táblagép is érkezik. 

A Xiaomi alapítója és vezetője, Lei Jun nemrég egy konferencián beszélt a vállalat terveiről, és szó esett arról is, hogy idén bemutatkozik a Mi MIX 4. A széria legutóbbi tagja a Mi MIX Alpha volt, de ez végül megmaradt koncepciótelefonnak, így a 2019 februárjában bemutatott Mi MIX 3 5G óta nem bővült ténylegesen is megvásárolható készülékkel az ikonikus sorozat.

A várakozások szerint a Mi MIX 4 legnagyobb újítása a kijelző mögé épített láthatatlan kamera lesz, amit már fejleszt egy ideje a Xiaomi, és állítólag egész jól állnak vele. Már tavaly szeptemberben bejelentették a harmadik generációs megoldásukat, ami a gyártó szerint már alkalmas a tömeggyártásra.

A kép csak illusztráció

Egy új Xiaomi tabletet is régóta várnak már a Xiaomi rajongói, hiszen a Mi Pad 4 közel 3 éve, 2018 nyarán debütált. A két méretben is kiadott masinát a Snapdragon 660 hajtotta, ami a mai napig egy használható hardver, akkoriban pedig kifejezetten jónak számított a középkategóriában.

Nemrég szerencsére megerősítésre került az is, hogy már készül az új táblagép generáció, és nagy valószínűséggel érintőtoll is lesz majd a Mi Pad 5-höz. Más részlet egyelőre nem derült ki, és azt sem tudni, hogy mikor lesz a bemutató.

ForrásVia

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid