Hivatalos: jön a Redmi Note 13 széria

0

A Xiaomi legnépszerűbb telefonsorozata kétségkívül a Redmi Note széria, és a gyártó nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan érkeznek 13-as számú modellek.

A Redmi a hivatalos Weibo-oldalán jelentette be, hogy szeptember 21-én bemutatják a Redmi Note 13 sorozatot, a leleplezésre helyi idő szerint este 19:00 órakor kerül sor.

Az eseményhez készített kedvcsináló poszter megerősíti, hogy a széria legalább három készülékkel lép a világot jelentő deszkákra. Az egyik a Redmi Note 13 5G, a másik a Note 13 Pro, a harmadik pedig a Note 13 Pro+ lesz, utóbbiról már lehetett hallani ezt-azt.

A plakáton a Redmi Note 13 Pro+ látható a bal oldalon, a sima Pro modell pedig a jobb oldalon feszít. Előbbi ívelt kijelzővel és spéci, textúrás hátlappal érkezik.

Mindkét okostelefont tripla kamerás képrögzítő rendszerrel szerelik fel, de a Pro+ variáns kapja a menőbb, 200 megapixeles elsődleges modult. A kamera belsejében Samsung ISOCELL HP3 érzékelő teljesít majd szolgálatot. Egyébként ugyanez a szenzor foglalt helyet a Redmi Note 12 Pro+ hátoldalán is. Hivatalos forrásokból már azt is tudjuk, hogy a Redmi Note 13 Pro+ burkolata alatt MediaTek Dimensity 7200 Ultra lapkakészlet duruzsol majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid