Hivatalos kedvcsinálókon a Xiaomi Mi MIX 4 és a Mi Pad 5

0

A Xiaomi egy nagyszabású eseményt tart holnap, amelyen várhatóan a Xiaomi Mi MIX 4 okostelefon, illetve a Mi Pad 5 táblagép kerül leleplezésre. Most hivatalos kedvcsináló videókon és képeken pózol a két termék, hogy a hangulat a tetőfokára hágjon a holnapi bemutató idejére. 

Korábban már megmutatták a Xiaomi Mi MIX 4 kijelző alatti kameráját, ám most újabb előzeteseket kaptunk, amelyek szintén a különleges előlapi képrögzítő egységet méltatják. A Mi Pad 5 is szerepet kapott, amelynek egyfelől a hangzását, másfelől a külső billentyűzet és stylus támogatását igyekeznek kihangsúlyozni.

A Mi MIX 4 tokjáról készült korábbi fotó megerősítette, hogy a hátoldali kamerákat egy négyzetes kialakítású elrendezésbe foglalja majd a kínai gyártó, ám ezúttal nem lesz hátlapi megjelenítő, mint a Mi 11 Ultra esetében. Várhatóan 108 megapixeles kamera lesz az elsődleges modul, amelyet egy periszkópos telefotó és egy ultraszéles látószögű szenzor támogat majd munkájában. Más szóbeszédek szerint 50 megapixeles Samsung ISOCELL GN1 lesz a fő modul, nem tudni, melyik értesülés autentikus, így most már kénytelenek vagyunk megvárni a holnapi bemutatót, hogy tisztábban lássunk.

A Xiaomi Mi Pad 5 kapcsán azt még érdemes megemlíteni, hogy feltűnt a GeekBench adatbázisában, ahol az eredmények alapján egy Qualcomm Snapdragon 870 lapkával tette tiszteletét. Az eszköz az M2105K81AC modellszámmal szerepelt.

A két holnap érkező készülék már csak az árával okozhat meglepetést, sajnos a pontos összegeket még a szivárogtatók sem tudták megmondani.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid