Hivatalos képeken a Samsung Galaxy J7 (2016)

0

A Samsung Galaxy J7 ráncfelvarrt változatáról egyre többször lehetett hallani a közelmúltban, és már képeket is láthattunk a kínai telekommunikációs hivatal jóvoltából. Ami miatt ismét reflektorfénybe került a készülék az az, hogy hivatalos fotók szivárogtak ki róla, jóval a bemutató előtt.

Hivatalos képek egy teljes készlete került napvilágra, hála a Winfuture csapatának, akik egyébként hasonló módon utánajártak a J5 2016-os verziójának is. Mondanunk sem kell, hogy az eltérések marginálisak, amelyeknek az egyik alapköve a különböző képernyőméret.

Galaxy J5 (2016) és Galaxy J7 (2016)

Galaxy J5 (2016) és Galaxy J7 (2016)

Samsung-Galaxy-J7-2016-02Samsung-Galaxy-J7-2016-01

A képek mellett álljanak itt a telefon fontosabb jellemzői, a teljesség igénye nélkül: 5.5 hüvelykes Full HD megjelenítő, Snapdragon 615 vagy Exynos 7870 chipset (mindkét esetben 8 magos a processzor), 3 GB RAM, 16 GB, memóriakártyával bővíthető adattároló. A hátlapon 13 megapixeles szenzorral felszerelt kamera található, amelynek társa egy 5 megapixeles előlapi egység szelfivakuval ellátva. További érdekesség, hogy az új modell állítólag már fém kerettel lesz felszerelve.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid