Ilyen lesz az oldalsó pop-up kamerával ellátott Lenovo Legion Pro

0

Már jó ideje lehet hallani a Lenovo játékra kiélezett okostelefonjáról, ami ha minden igaz, Lenovo Legion Pro néven kerülhet forgalomba. A készüléket napokon belül be fogják mutatni, de a türelmetleneknek érkezett néhány hivatalos render, amelyeken a készülék formaterve igen jól kivehető. Ráadásul mint kiderült, az oldalsó keretre szerelt pop-up előlapi kamera híre is igaz, és már azt is tudjuk, milyen felbontással fog dolgozni.

A telefon oldalán foglal majd helyet a pop-up mechanizmus révén kiugró előlapi kamera, amelynek felbontása 20 megapixel lesz, egyértelmű tehát, hogy a mobilt elsősorban fektetett használatra szánja a kínai gyártó.

A készülékről egy csomó render kikerült most az internetre, és ezek nem megkérdőjelezhető forrásokból származnak, hanem a Lenovo Legion hivatalos Weibo-oldalán, illetve a JD.com nevű online kereskedő oldalán lettek közzétéve nemrégiben.

A telefon duál kamerakészlete a mobil hátoldalának közepén foglal helyet, pontosan úgy, ahogyan a korábban kiszivárgott képeken láthattuk, a képrögzítő egységek mellett jól kivehető a LED villanó is. Szemügyre vehetjük továbbá a mobil duál hangszóróit, valamint a négy ravaszt, a jobb és a bal oldalon is kettő lesz ezekből.

A nem mindennapi elhelyezésű szelfikamera valószínűleg valamilyen arcalapú azonosítási metódusra is használható lesz, miközben az ujjlenyomat-olvasó a megjelenítő alatt foglal helyet. Egyelőre nem tudni a kijelző pontos képátlóját, de az eddigiek alapján valószínűleg egy OLED panellel van dolgunk.

A megjelenítő képfrissítési rátája 144 Hz lehet. A további és megerősített hardveres jellemzők között szerepel a Qualcomm Snapdragon 865+ lapkakészlet, valamint a 65 wattos gyorstöltés.

A Lenovo Legion Pro hivatalos bemutatója július 22-én lesz, szintén aznap mutatják be a mobil egyik nagy kihívóját, az Asus ROG Phone 3-at. Nem lennénk meglepve, ha a gyártók úgy próbálnák eladni a telefonjukat, mint a világ legelső gamer okostelefonját Qualcomm Snapdragon 865+ lapkakészlettel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid