Hivatalos kicsomagoló videón a Xiaomi Mi 9T

0

A Xiaomi Mi 9T szerdán került bemutatásra az európai fogyasztók számára, és a napokban kapható is lesz. A készülék egyébként nem más, mint a Redmi K20 nemzetközi változata, melyet vélhetően nagyon sokan várnak már az öreg kontinensen. Ám mielőtt a telefon forgalmazása megindulna, a Xiaomi a hivatalos YouTube csatornáján közzétett egy videót, melyben szépen kicsomagolják a készüléket, részletezik a fontosabb jellemzőket, valamint megmutatják, milyen tartozékok kerülnek a mobil dobozába.

Akárcsak a korábbi Xiaomi telefonok esetében, a készülék mellé jár egy ingyen tok, ám ezúttal merev, műanyag megoldást kapunk a szokásos szilikon helyett. A csomagolásban ezen kívül lesz egy rakás papír, amit senki sem olvas el – jelentkezzen a komment szekcióban az, aki el szokta -, egy SIM eltávolító eszköz, egy 18W-s gyorstöltő, valamint egy USB-C kábel.

A videó még olyan dolgokra tér ki, mint a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, a 20 megapixeles periszkópos előlapi kamera, illetve a 4000 mAh kapacitású akkumulátor, ami a Xiaomi szerint akár két napos használatot is képes biztosítani. Persze sorra kerül a készülék triplakamerás képrögzítő egysége is, de ahogyan a kollégák a GSMArena-nál rámutatnak, minket az érdekel a legjobban, miként teljesít majd a valóságban ez a kamerarendszer.

A Xiaomi Mi 9T fekete, kék, valamint vörös színekben lesz elérhető a vásárlók számára, utóbbi kettő színátmenetes verzióban, míg az első szálcsiszolt kialakítást kap. A forgalmazás június 17-én indul, a 6/64 GB-os kiadás 329, míg a 6/128 GB-os verzió 369 eurós áron lesz kapható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid