Hivatalos kicsomagoló videón a Xiaomi MIX 4

0

A múlt héten mutatták be a Xiaomi MIX 4-et, amely a bivalyerős hardver mellett a kijelzője alá szerelt előlapi kamera miatt is érdekes lehet. A Xiaomi nemrég közzétette a készülék hivatalos kicsomagoló videóját, érdemes megnézni.

A videóból többek között kiderül, hogy a MIX 4 egy igencsak nagyméretű dobozban kerül majd a boltok polcaira, a csomagnak részét képezi egy 120 wattos kábeles gyorstöltő, valamint a hozzá való vezeték is. Ahogyan a bevezetőben is említettük, az okostelefon igazi nagyágyú, 6,67 colos AMOLED képernyővel, illetve egy mögé szerelt 20 megapixeles előlapi kamerával büszkélkedhet. Amikor a képrögzítő egység nincs használatban, akkor a kijelző pixelei rejtik azt. A Xiaomi MIX 4 működtetéséért egy Qualcomm Snapdragon 888+ lapkakészlet felel, akár 12 GB RAM, valamit legfeljebb 512 GB belső tárhely társaságában.

A prémium mobil hardveres komponensei egy 4500 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik a működéshez szükséges energiát, és a 120 wattos adapternek köszönhetően a leggyorsabb boost üzemmódban a telep akár 15 perc alatt teljesen újratölthető. Az 50 wattos vezeték nélküli töltés se semmi, amivel ugyanez a folyamat 28 percig tart. Még nem beszéltünk az optikai képstabilizátorral kiegészített 108 megapixeles elsődleges, a szintén stabilizált 8 megapixeles periszkópos, valamint a 13 megapixeles ultraszéles kamerákról sem. Nemzetközi forgalmazásról egyelőre nem tudni, de a kínai értékesítés a héten indult, a készülék indulóára helyi pénzből átszámítva 770 dollár.

Ez is érdekelhet:

Forrás: SparrowNews

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid