Hivatalos! Megvan a Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro bemutatójának időpontja

0

A kínai cég végre felfedte, hogy mikor és hol tartja majd eseményt, ahol megismerhetjük a Mate széria legújabb tagjait, amelyek már a bivalyerős Kirin 980-as chipre épülnek majd.

Sajnos a berlini IFA-ra még nem hozta magával a Huawei a Mate 20 és Mate 20 Pro készülékeket, de legalább elárulta, hogy meddig kell még várni rájuk. A mobilokat október 16-án, Londonban mutatják be, egy különálló esemény keretein belül.

Az is biztos immár, hogy a legújabb Kirin 980-as chip hajtja majd őket, ami nem mellesleg a világ első 7nm-es lapkája. A két mobil mellett várható még egy Porsche Design verzió is. Nem mellesleg a Mate 20 Lite is a család tagja, de ezt a változatot már bemutatták.

A hírek szerint az októberben bemutatkozó Mate 20 mobilok 6.3 colos AMOLED kijelzőt kapnak majd, ami mellé tirpla kamera és 4.200 mAh-s akku kerül. Az üveg hátlap miatt vezetéknélküli töltésre is számíthatunk, és bemutatkozhat a vízcsepp alakú notch is.

Kíváncsian várjuk tehát az októberi bemutatót, és reménykedünk benne, hogy tényleg remek dolgokat kapunk majd, valódi innovációval, és nem csak a “lemásoltuk az Apple-t, de a mi megoldásunk jobb lett” marketinget erőltetik.

Forrás: GSMarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid