Hivatalos: újra leállt a Note 7 forgalmazása

0

Tegnap beszámoltunk róla, hogy valószínűleg befellegzett a Galaxy Note 7-nek, és most megérkezett a Samsung hivatalos közleménye is.

Frissítés: a Samsung teljesen elkaszálta a Galaxy Note 7-et, végleg leállt a gyártás. Tovább a cikkre!

Ha valaki esetleg barlangban lakik, és nem lenne képben, akkor röviden arról van szó, hogy a már kicserélt, biztonságosnak titulált Note 7 készülékekkel is merültek fel problémák. Ugyan nem tömeges a jelenség, de volt pár spontán gyulladásos eset az újabb modellekkel is. Ezekkel kapcsolatban még folynak a vizsgálatok, a Samsung mindenkit türelemre int.

Tegnap arról is lehetett hallani, hogy újra leállították a készülék gyártást. A mai hivatalos közleményben arról írnak, hogy módosítják a gyártási ütemtervet, de ez valószínűleg ugyanazt jelenti.

Átmenetileg módosítjuk a Galaxy Note7 gyártásának ütemtervét, hogy további lépéseket tehessünk a minőség és a biztonság fenntartása érdekében.

A készülék forgalmazását is (újra) leállították ideiglenesen, amíg tart a vizsgálódás. Egyébként úgy tudjuk, hogy Európában egyetlen problémás eset sem volt a már kicserélt Note 7-ekkel, azaz nem kell megijedni. Ennek ellenére a Samsung nemzetközi weboldalán mindenkit óva intenek:

Consumers with either an original Galaxy Note7 or replacement Galaxy Note7 device should power down and stop using the device and take advantage of the remedies available.

Magyarul akár eredeti, akár kicserélt Note 7 készüléked van, hagyd abba a használatot, és kapcsold ki.

Amint újabb információkat kapunk, frissítjük a cikket.

forrás: Samsung, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid