Hivatalos a OnePlus Pad Go táblagép

0

A OnePlus új táblagéppel rukkolt elő, ami a Pad Go névre hallgat. Az elnevezés alapján nem nehéz kitalálni, hogy a készülék egy megfizethető, Android operációs rendszert futtató készülék, ami a korábban megjelent OnePlus Pad visszafogottabb változata, természetesen jóval barátságosabb árcédulával.

A táblagép 11,35 hüvelykes IPS LCD megjelenítővel lett felszerelve, amelyen összesen 2408 x 1720 pixel sorakozik, de büdzsé kategória ide vagy oda, a képfrissítési ráta így is 90 Hz-es. A tableten összesen négy hangszóró található, amelyek Dolby Atmos támogatással bírnak. Az újdonság meghajtásáért MediaTek Helio G99 lapkakészlet felel 8 GB RAM, valamint a választott kiszereléstől függően 128 vagy 256 GB belső tárhely mellett. Utóbbi bármikor bővíthető micro SD kártya révén.

A tableteket nem kifejezetten fényképezésre találták ki, de ennek ezúttal sincs akadálya, mivel a OnePlus Pad Go hátoldalán 8 megapixeles képrögzítő egység foglal helyet egy igencsak méretes, kör alakú kiépítés belsejében. Az előlapi kamera szintén 8 megapixeles, de fotózás helyett valószínűleg inkább videotelefonálásra fogjuk majd használni.

A tablet már a legelső bekapcsolást követően Android 13 operációs rendszerrel fogad bennünket, amelyet a gyártó saját fejlesztésű OxygenOS 13.2 felhasználói felülete egészít ki nem csupán egyedi kinézettel, de hasznos funkciókkal egyaránt.

Ilyenek például az eszközök között működő képernyőtükrözés, a fájlmegosztás, illetve vágólap, természetesen ezek az opciók kizárólag OnePlus mobilokkal működnek. A OnePlus Pad Go energiaellátásáról egy 8000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amely támogatja a 33 wattos gyorstöltést.

A táblagép csupán egyetlen színben, zöld festéssel kerül forgalomba. Az újdonság forgalmazása Indiában kezdődik, ahol helyi pénzből átszámítva 88 ezer forintot kérnek el érte, amennyiben a jövendőbeli tulajdonosnak megfelel a 8/128 GB-os, Wi-Fi Only modell is. A legdrágább változat sem jelent anyagi csődöt, 8/256 GB-os konfigurációban, LTE modemmel 105 ezer forintnak megfelelő rúpiát kóstál. A OnePlus egyelőre nem fedte fel az Indián kívüli értékesítés részleteit.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid