Elektromos roller kiárusítás: 5 népszerű Kugoo és KuKirin modell áron alul + 2 kiváló tartozék akcióban

0

Több népszerű Kugoo, illetve vagy újabb nevén KuKirin rollert áraztak most le, a korábbi árakhoz képest jelentősen olcsóbban lehet most beszerezni ezeket a modelleket. Egy részük járt is már teszten nálunk, egész korrekt gépekről van szó, most kifejezetten jó vételnek számítanak! 

Megjegyzések:

  • A kiírt árak a szállítás és a biztosítás díját nem tartalmazzák, ez általában néhány dollár összesen, de van, ahol ingyenes.
  • Fizetni mindenképpen PayPallel érdemes külföldi oldalon, mert ez extra védelmet nyújt probléma esetén.
  • Az akciók gyorsan lejárhatnak, ne lepődj meg, ha valami már nem él.

5 népszerű roller az olcsótól a durváig

Kugoo S3 350W-os elektromos roller most 191.02$ a 8ebfeb kuponnal európai (CZ) raktárról, gyors szállítás (~70200 Ft). Ez teljesen a belépőszint, a korábbi Kugoo S1 frissített változata. Előnye a könnyű kivitel, mindössze 11 kg-ot nyom, így könnyen fel lehet kapni egy kézzel is. A 6 Ah-s akkuval az elméleti maximális hatótáv 30 km, de a gyakorlatban inkább 15-20 km-rel érdemes számolni. Tömör kerekei vannak, így nem fogsz defektet kapni, a kormány magassága pedig 3 fokozatban állítható. Alap szaladgálós rollernek jó, simán fel tudod vinni tömegközlekedési eszközre, át egy aluljárón, vagy fel az emeletre.

Kugoo Kirin S1 Pro 350W-os elektromos roller most 210.28$ a BGFRSOLDE199 kuponnal európai (CZ) raktárról, gyors szállítás (~77200 Ft). Ez egy kicsit vaskosabb és modernebb kivitelű, mint az S3, durván 13,5 kg-ot nyom, és az aksija is nagyobb, 7,5 Ah-s. A kerekek továbbra is tömörek, a maximális hatótáv pedig 30 km, de itt is inkább 15-20 km a reális használattól függően, a max. sebesség pedig 30 km/óra a leírás szerint.

KuKirin G2 MAX 1000W-os elektromos roller most 705.02$ a BGCZBP399 kuponnal európai (CZ) raktárról, gyors szállítás (~258800 Ft). A G2 Max már egy nagyobb roller, jóval komolyabb a kivitele, de még mindig könnyen kezelhető. Ez az egyik legnépszerűbb modell, nem véletlenül, nálunk is járt, és maximálisan meg voltunk vele elégedve. A maximális sebesség itt már 50-55 km/óra, a hatótáv akár 80 km is lehet (ECO módban, ideális körülmények között), normál használattal (nem spórolva) olyan 30-45 km-t lehet belőle kihozni egy töltéssel, ami egyébként még mindig nagyon jó. Van rendes világítás, tárcsafék elöl és hátul, állítható magasságú kormány, összehajtható a kivitel, nagy kijelző, a teherbírás pedig 120 kg. A komfortot növelik a 10 colos fújható kerekek és az első-hátsó lengéscsillapítás. Ha valaki szeretné, ülés is szerelhető rá, ez benne lesz a csomagban.

KuKirin M5 Pro 1000W-os elektromos roller üléssel és dobozzal most 753.09$ a BGCZBP401 kuponnal európai (CZ) raktárról, gyors szállítás (~276400 Ft). Az M5 Pro sokban hasonlít a G2 Max-ra, de egy kicsit még nagyobb és nehezebb, vastagabbak a kerekei, és ami nagy eltérés, hogy ez inkább az ülő használatra lett kialakítva. Ha első sorban állnál a rolleren, akkor jobb lesz a G2 Max, ha viszont többet szeretnél ülni, akkor az M5 Pro-t érdemes venni. Széles lábrész, kényelmes ülés és egy hátsó tároló doboz jellemzi, utóbbin ráadásul van egy másik ülő hely is, ami leginkább gyereknek lehet jó. A többi paraméter eléggé hasonló, mint a G2 Max esetében. A tesztünket itt olvashatod.

KuKirin G3 Pro duál motoros, 2x1200W-os elektromos roller most 1361.97$ a BGCZBP400 kuponnal európai (CZ) raktárról, gyors szállítás (~499900 Ft). A G3 Pro egy újabb lépést jelent fölfelé, nem is kicsit. A közel 40 kg-os roller két darab 1200W-os motort kapott, akár 60 km/órával is tud menni, és sokkal jobban viszi a terepet, a meredek emelkedőket, mint az egy motoros társai. A maximális hatótáv 80 km (a gyakorlatban, nem spórolva 40 km körüli túrákra alkalmas), itt már komolyabb, hidraulikus tárcsafékeket kapunk, és a lengéscsillapítás is elég kellemes. Van rendes világítás elöl, hátul és oldalt, index funkciót is kapunk, és az akkumulátor könnyen kivehető, ami elég ritka a rollereknél. Nem olcsó a G3 Pro, de elég jó roller, ár/érték arányban teljesen korrekt.

Rolleres tartozékok

Hordozható, akkus kompresszor most 23.99$ a BGa91bf3 kuponnal (~9000 Ft). Autóhoz, motorhoz, bicajhoz, rollerhez, stb.

Astrolux SL06 2000Lm extra erős bicajos vagy rolleres lámpa most 26.99$ a BGHUXP01 kuponnal (~10000 Ft). 6 LED-es, 4800 mAh-s akku, IPX6 vízállóság, USB-C töltés, fém ház. Egyik legjobb típus, igazi prémium termék. Van rajta normál USB port is, így powerbanknak is használható, tölthető róla például telefon. Nagyon jó a felfogatása, és könnyen le lehet venni, ha tölteni kell, csak el kell oldalra fordítani. Frissítés: a BG63033d kuponnal még olcsóbb!

 

Ezt is nézd meg: 

 

Tudnivalók:

  • 2021. július 1-től új vámolási szabályok érvényesek, a kis értékű kínai rendelésekre is kell áfát és ügyintézési díjat fizetni. DE! Európai raktárról (CZ, PL) továbbra is bátran lehet rendelni, garantáltan nem lesz plusz költség!
  • További vámmentes szállítások: EU Priority Line, Banggood Express
  • Az “Inclusive of VAT” feliratot keresd, ezek a termékek már tartalmazzák az áfát.
  • Az összes akció limitált, gyorsan lejárhatnak vagy elfogyhatnak a kuponok! Ne lepődj meg, ha valami esetleg már nem érvényes.
  • Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.
  • A kiírt árak a szállítás és a biztosítás díját nem tartalmazzák (de több terméknél ingyenes vagy nagyon olcsó a szállítás).

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid