Hivatalos plakáton a Xiaomi Mi MIX 4 és a Mi Pad 5

0

Már nem kell sokat várni a Xiaomi következő csúcsmobiljára, a Mi MIX 4-re, ami a MIUI 13-mal együtt debütálhat. A készülék egyik nagy újítása a kijelzőbe épített “láthatatlan” szelfikamera lesz, és most érkezett is róla egy egészen jó hivatalos kép. Ugyanekkor jön az új Mi Pad 5 is, amiről szintén van egy kis kedvcsinálónk.

Az alábbi előzetes képet maga a gyártó osztotta meg a kínai közösségi médiában, egyértelműen az augusztus 10-én érkező Xiaomi Mi MIX 4 látható rajta.

Kicsit sötét a kép, ezért világosítottunk és nagyítottunk rajta, hogy jobban látszódjanak a részletek:

Így már mindjárt jobb! Ami egyből feltűnik, az a hajlított kijelző. Ez bizonyára sokaknak nem tetszik majd, hiszen lassan minden csúcsmodell ilyen ívelt panelt kap, ami lehet, hogy szép, de nem annyira praktikus. A Mi MIX telefonok pedig eddig lapos kijelzővel és kissé szögletes formával bírtak, az egyediség azonban ilyen téren megszűnni látszik. Elölről nagyjából úgy néz ki a mobil, mint egy Mi 11, de lesz egy nagy előnye azért: eltűnik a kameralyuk.

A Xiaomi Mi MIX 4 megkapja a gyártó első kijelzőbe épített kameráját, ami normál esetben szinte egyáltalán nem lesz látható. Erről tanúskodik az alábbi videó is, amelyen a készülék flexibilis OLED panelje vehető szemügyre.

Csak bizonyos szögből, kikapcsolt kijelzőnél tűnik fel az előlapi szenzor, aminek egyébként a működési elve egyszerű. A kijelző pixelei között áteső fénnyel dolgozik, és emiatt a fölötte lévő képernyőrészen kevésbé sűrűn vannak elhelyezve a képpontok. A jó minőséghez persze még sok minden kell, például különféle spéci algoritmusok.

A Mi MIX 4 a hírek szerint 6,67 colos, Full HD+ megjelenítővel, Snapdragon 888 lapkával, 5000 mAh-s akkuval és 120W-os gyorstöltés támogatással jön. Biztosat azonban csak az augusztus 10-ei bemutató után tudunk majd mondani.

A Xiaomi Mi Pad 5-ről szintén érkezett egy kép, ezen nem sok minden látszik, viszont felbukkan egy érintőtoll, ami mindenképpen egy érdekes extra lesz.

Ez is érdekelhet:

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid