Már 65 Huawei és Honor készüléken fut stabilan a Harmony OS 2.0

0

Mióta az amerikai kereskedelmi tiltások miatt fókuszba került a Huawei saját ökoszisztémája, azóta a kínai gyártó szinte minden erőforrásával a rendszer csiszolásán és terjesztésén van. A lázas munkának újabb kézzelfogható eredménye lett: a Harmony OS hivatalos fiókja bejelentette, hogy már 65 különböző Huawei és Honor készülékre (telefonok és tabletek) érhető el az operációs rendszer stabil verziója.

Rengeteg telefonnal és táblagéppel bővült azon eszközök listája, amelyekre immáron telepíthető a Harmony OS 2.0 stabil kiadása, ám ez egyelőre csupán a kínai piacra vonatkozik. A Huawei nagyjából 100 készülékre ígérte azt, hogy biztosítja az átállást Androidról Harmony OS-re, és mint ahogyan a bejelentés is hirdeti, immáron kétharmadukra elérhető a frissítés.

A frissítésre jogosult mobilok listája 2022-ben olyan régebbi telefonokkal bővülhet, mint a Mate 10, a Mate 9, a P20 és a P10 szériák tagjai. Addig is nincs más teendőnk, mint figyelni a hivatalos csatornákat, hátha azok elejtenek majd újabb információmorzsákat arról, hogy a más piacokon forgalmazott, eddig EMUI-t futtató Huawei mobilok mikor kaphatják meg a Harmony OS stabil kiadását.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid