Hivatalos a Redmi Buds 5 vezeték nélküli fülhallgató

0

A Xiaomi a Redmi Note 13 okostelefonok mellett egy vadonatúj TWS fülhallgatót is leleplezett, ami szintén a márka égisze alatt jelenik meg. A Redmi Buds 5 nagy előrelépést jelent az előző generációhoz viszonyítva, hiszen a büdzsé füles hosszabb üzemidőt és aktív zajszűrést is biztosít.

A Redmi Buds 5 legvonzóbb tulajdonsága nyilván a 46 decibeles aktív zajszűrés, amelynek testreszabása a felhasználó kezében van. A szoftver lehetővé teszi, hogy három különböző ANC üzemmód közül válasszunk, illetve szintén három áteresztő mód is rendelkezésre áll, ha nem akarjuk magunkat teljesen elszigetelni a külvilágtól.

Természetesen a zajszűrés hanghívások közben is működik, a Xiaomi nagyon büszkén reklámozza az új mesterséges intelligencia algoritmusát, amely a zajszűrést biztosító 2×2 mikrofont segíti. Javul a hangminőség is, köszönhetően az új titán bevonatú membránnal szerelt 12,4 mm-es meghajtóknak és a precíziós tekercselésnek.

A Redmi Buds 5 másik remek vonatkozása az akkumulátoros üzemidő, a fülhallgatók képesek akár 40 órán át is működni egyetlen feltöltéssel, persze ehhez kelleni fog a töltésre és tárolásra alkalmas tok is, ami nyilván jár a tartozék mellé. Van gyorstöltő funkció is, amelynek hála mindössze 5 perc töltéssel további két órányi zenehallgatásra lesz módunk.

A Redmi Buds 5 dizájnját igyekeztek ergonomikusabbá tenni, a készüléknek ráadásul van egy különleges kiadása, amelyet az AAPE nevű ruházati céggel közösen fejlesztettek. Ez terepszínű mintát kapott, nézd meg a mellékelt képet!

A Redmi Buds 5 egyelőre csak a kínai vásárlóknak elérhető, de úgy gondoljuk, hogy a fülhallgató hamarosan további régiókban is meg fog jelenni. A készülék a helyi piacon nagyjából 9 500 forintnak megfelelő jüanba kerül, míg az AAPE kiadás 15 ezer forintért vehető birtokba.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid