Hivatalos a Samsung Galaxy A10

0

A 2019-es Samsung Galaxy A széria legmegfizethetőbb tagját is bejelentették a koreai vállalat munkatársai a Galaxy A30 és A50 után. A Samsung Galaxy A10 nem éppen egy erőgép, viszont a mérsékeltebb árszegmensben még akár sikeres is lehet. 

A készülék belsejében a gyártó házon belül fejlesztett Exynos 7884-es lapkája dolgozik, amit 2 GB RAM, valamint 32 GB-os belső tárhely kísér a mindennapok küzdelmeibe, és a flash tároló bármikor bővíthető egy akár 512 GB kapacitású micro SD kártya révén. A Galaxy A10 képernyője 6,2 colos, HD+ felbontású, és Infinity-V kialakítással rendelkezik.

Fotózás terén nem érdemes nagy durranásokra számítani, de azért a koreai cég igyekezett ilyen téren is használhatóvá tenni az újdonságot. A hátlapon egyetlen kameraszenzor található, ennek felbontása 13 megapixel, míg az apertúrája f/1,9. Az előlapon lévő V-alakú notch pedig 5 megapixeles képrögzítő egységnek ad otthont.

Az akkumulátor kapacitása 3400 mAh, ami ezzel az energiatakarékos hardverrel, és a megjelenítővel együtt decens üzemidőt biztosíthat. Ebben segítségére lesz az Android 9 Pie operációs rendszerre ráhúzott One UI is, ami szintén a Samsung saját fejlesztése.

A készüléket fekete, kék és vörös színekben kínálja majd a gyártó, mégpedig március közepétől a Galaxy A30 és A50 társaságában, egyelőre csak Indiában. Ott az Galaxy A10 mindössze 120 dollárba fog kerülni (~33.300 Ft).

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid