Hamarosan érkezik a Pocophone F1 új frissítése, amelynek sokan fognak örülni

0

Örülhetnek a Pocophone F1 tulajok, hiszen folyamatosan kapják a frissítéseket, és a következő verzióba már a Wildvine L1 támogatás is bekerül, amely remekül jön majd streamelés esetén.

A Pocophone F1 már több mint fél éven jelent meg, de még mindig az egyik legnépszerűbb típus a piacon, hiszen remek áron kínál csúcsteljesítményt. Elég nehéz rajta fogást találni, hiszen az árához képest tényleg remek mobil, ám enne ellenére többeknek megkeserítette az életét egy apróság, amelyet végre orvosol a gyártó.

A Wildvine L1 támogatásról van szó, amelynek hiánya elég nagy problémát jelent streamelés esetén. Ennek hiányában ugyanis nem képes mobilunk HD minőségű lejátszásra bizonyos szolgáltatások esetében, így például a prémium előfizetéssel rendelkező Netflix felhasználók is csak visszabutított, gyenge bitrátájú anyagot nézhetnek a készülékükön.

Szerencsére azonban hamarosan orvosolják a problémát, a legfrissebb bétában már tesztelik a funkciót. Ez egyébként eléggé meglepő, hiszen a Xiaomi eddig még a csúcsmobiljainál sem volt képes ezt megoldani, így például a Mi 8 vagy a Mi MIX 3 tulajok is csak SD minőségben nézhetik az érintett streameket.

Eredetileg egyébként arról volt szó, hogy a Wildvine L1 támogatást nem lehet egy egyszerű frissítéssel megoldani. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a OnePlus 5 és 5T esetében is elérhetővé vált a javítás, ám ehhez vissza kellett küldeni a gyártónak az adott készülékeket. A Xiaomi azonban valahogy mégis megoldotta a dolgot, ez pedig remek hír a Pocophone F1 tulajdonosoknak. Reméljük, hogy később a többi modelljük is megkapja majd ezt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid