Hivatalos a Samsung Galaxy A31

0

Végre megérkezett a Samsung Galaxy A31, így a megfizethető okostelefonok piaca egy újabb készülékkel gazdagodott. A készülék vonzereje a hátlapon lévő 4 kamerás képrögzítő rendszerben, valamint méretes akkumulátorában rejlik, de ezeken túlmenően is figyelemreméltó középkategóriás ajánlattal van dolgunk.

A képernyő képátlója 6,4 hüvelyk, a gyártás során felhasznált technológia Super AMOLED, a felbontás pedig 1080p+. A kijelzőt akár egyetlen kézzel is könnyen vezérelhetjük, hála a 20:9-es képaránynak.

A telefon hátoldalán lévő kamerarendszer elsődleges érzékelője 48 megapixeles, rajta kívül még szolgálatot teljesít itt egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység, egy 5 megapixeles dedikált makró kamera, valamint egy 5 megapixeles mélységérzékelő. Az előlapi kamera felbontása pedig 20 megapixel.

A Samsung nem dicsekedett egyelőre, hogy milyen lapkakészlet végzi a számításokat a készülék belsejében, de a korábban kiszivárgott benchmark eredmények alapján okkal feltételezhetjük, hogy egy MediaTek Helio P65-ről van szó.

Kiszereléstől függően a készülék választható 4 vagy 6 GB RAM-mal, míg a belső tárhely kapacitása lehet 64 vagy 128 GB. Mindkét variáns bővíthető egy akár 512 GB kapacitású micro SD kártya segítségével.

 

A Samsung Galaxy A31 burkolata alatt egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami támogatja a 15 wattos gyorstöltést, ezt egyébként USB-C porton keresztül veszi fel a készülék. Az újdonságot meg lehet majd vásárolni fekete, kék, vörös és fehér árnyalatokban egyaránt. A dél-koreai gyártó egyelőre nem fedte fel a várható árakat, és azt sem tették közzé, mely piacokon lesz kapható az új mobil, de vélhetően hamarosan ezekről a titkokról is lehullik a lepel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid