Friss fotókon a OnePlus 8 Pro

0

A OnePlus rajongóknak újabb izgalmakkal tudunk szolgálni, mégpedig néhány frissen kiszivárgott fotó formájában, amelyeken ha minden igaz, a gyártó következő csúcsmobilja, a OnePlus 8 Pro látható.

A korábban napvilágra került renderelt képek alapján már jól tudjuk, hogy a gyártó leszámolt a pop-up mechanizmus révén kiemelkedő képrögzítő egységgel, és a szenzorsziget intézményét is feledni szeretnék. A következő készülékeken már egy kijelzőbe metszett aprócska kivágás ad majd otthont az előlapi kamerának.

A most napvilágra került fényképek kiváló alkalmat szolgáltatnak arra, hogy újravegyük, miket is tudunk eddig a OnePlus 8 mobilokról, illetve főként a Pro változatról.

Az alapján, amit eddig tudunk, az okostelefon AMOLED képernyője 120 Hz-es képfrissítési rátával fog bírni, ami jelent majd némi előrelépést a OnePlus 7 és 7T modellek 90 Hz-es paneljeihez képest. A Pro modell hátoldalán összesen 3 kamera fog virítani, valamint egy 3D ToF szenzor, amely a vertikális elhelyezésű képrögzítő rendszer közvetlen szomszédságában található. Az elsődleges érzékelő felbontása várhatóan 64 megapixel lesz, az eddigiek alapján úgy tudjuk, hogy egy Sony IMX686-ról van szó. Az akkumulátor kapacitásáról azt beszélik, hogy nőni fog az előző generációéhoz képest, állítólag 4500 mAh-s telep kerül a készülék belsejébe, ami ráadásul támogatni fogja az 50 wattos gyorstöltést is.

A OnePlus 8 és a Pro variáns alapvetően nem fog nagyon eltérni egymástól, már ami a külalakot illeti, a kamerák között érhetünk tetten különbséget, illetve a méretben, mivel az alapmodell valamelyest kisebb lesz. A legújabb képeket napvilágra hozó bennfentes állítása szerint mindkét modell kapható lesz szürke és kék színekben, a későbbiekben pedig egy olívazöld, valamint matt arany kiszereléssel is meglephetnek bennünket.

A telefonokat várhatóan áprilisban mutatják be, míg a forgalmazás májusban kezdődhet. Eredetileg jóval korábbi időpontra tervezték a OnePlus 8 mobilok bemutatóját, ám a koronavírus-járvány közbeszólt, és a kínai gyártónak muszáj volt újragondolnia az időbeosztását. Ha minden igaz, lesz később egy harmadik modell is, amelyre a szakma egyelőre mint OnePlus 8 Lite hivatkozik, ezen legújabb szivárogtatásban viszont OnePlus 8s-nek nevezik a prémium modellek után bemutatásra kerülő, valamelyest szerényebb hardverrel szerelt készüléket. A telefon burkolata alatt MediaTek gyártmányú Dimensity 1000L lapkakészlet végezheti a számításokat, debütálása pedig valamikor júliusban várható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid