Hivatalos a Sony Xperia Ace 2

0

A közelmúltban több olyan szivárogtatás is történt, amelyek főszereplője a kompakt méretű Sony Xperia Ace 2 volt. Az okostelefont immáron hivatalosan is bejelentették Japánban, specifikációk tekintetében nincsenek nagy meglepetések, de a debütálás remek alkalom arra, hogy még egyszer utoljára sorra vegyük az újdonság jellemzőit. 

Mostanában a Sony Xperia Ace 2 számíthat a japán gyártó legkisebb okostelefonjának, valószínűleg nem okoz majd gondot egy kézzel kezelni a készülék 5,5 colos IPS LCD képernyőjét, amelyen HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak Gorilla Glass 6 üveg védelme alatt.

Ami a telefon pontos méreteit illeti, ez egy 140 x 69 x 8,9 mm-es konstrukció, ami mérlegre helyezve mindössze 159 grammot nyom. A mobil külső borítása az IP68 minősítésnek megfelelően ellenáll a víznek és a pornak, illetve jó hír, hogy nem marad le róla a fülhallgató kimenet sem. A Sony Xperia Ace 2 oldalsó keretén található az ujjlenyomat-olvasó, ami egyben a bekapcsológomb szerepét is betölti.

Az újdonság belsejében a nem annyira friss MediaTek Helio P35 lapkakészlet teljesít szolgálatot, ami legfeljebb 4G kapcsolódási lehetőségeket biztosít. Az operatív memória kapacitása 4 GB, míg a belső tárhely 64 GB-os és bővíthető. A hardveres komponensek egy 4500 mAh-s telepből nyerik a működéshez szükséges energiát, és a csekélyebb pixelsűrűség miatt az üzemidővel kizárt, hogy gond lesz.

A Sony Xperia Ace 2-t a kamerás képességei sem fogják az élvonalba repíteni, a hátlapon egy 13 MP-es elsődleges, valamint egy 2 MP-es mélységérzékelő található, az előlapi képrögzítő pedig 8 MP-es felbontásban rögzít. Igen valószínűtlen, hogy a készülék kijut Japánból, ahol a telefon helyi pénzből átváltva megközelítőleg 58 ezer forintos áron lesz kapható május 28-tól, fekete, fehér és kék árnyalatokban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid