Hivatalos a Vivo Pad 3 táblagép

0

A márciusi Pad 3 Pro tabletet most újabb készülék követi a Vivo jóvoltából, az eddig bejelentését váró alapmodell, vagyis a Pad 3. A tablet abszolút prémium ajánlat, meghajtásáról ugyanis Snapdragon 8s Gen 3 chipset gondoskodik, és a megjelenítője is támogatja a magas képfrissítési frekvenciát.

A Vivo Pad 3 képernyője egy 12,1 colos IPS LCD megoldás, amelyen összesen 2800 x 1968 pixel sorakozik, a panel maximális fényereje 600 nit, a képfrissítési ráta pedig 144 Hz-es, a HDR10 szabvány pedig támogatott, akárcsak a P3 színskála teljes spektruma. A megjelenítő többféle szemkímélő módot is kínál azok számára, akik szívesen olvasnak a tabletükön.

Az újdonság belsejében tehát Snapdragon 8s Gen 3 chipset zakatol, amely mellé akár 12 GB RAM és 512 GB háttértár is kerülhet, attól függően, hogy melyik kiszerelés mellett tesszük le a voksunkat. A belső tárhely egy részét magának követeli a tablet által futtatott Android 14 operációs rendszer, amelyet OriginOS 4 felhasználói felület egészít ki. Azt egyelőre nem tudni, hogy a gyártó meddig tervezi támogatni a készüléket.

A Pad 3 8 megapixeles hátlapi kamerával lett felszerelve, az előlapra pedig 5 megapixeles képrögzítő egység került. A készülék belsejében 10 000 mAh kapacitású akkumulátor található, amely USB-C porton keresztül veszi fel a töltést, legfeljebb 44 wattal. Az említést érdemlő érdekességek közé sorolható a hát hangszórós audio rendszer, ami a térhatást is támogatja, a 3D-s hűtés, amihez egy 27 500 négyzetmiliméteres hőelvezető felület tartozik, a hardveresen támogatott sugárkövetés, illetve a Vivo saját fejlesztésű BlueLM mesterséges intelligencia modellje, amit a tablet tulajdonosai kedvükre használhatnak.

A Vivo Pad 3 mellé használhatjuk a Pencil 2s stylust és a Smart Touch billentyűzetet, ám ezeket a tartozékokat külön kell megvásárolni. A fém házzal szerelt újdonság kék, lila és szürke árnyalatokban kerül forgalomba, többféle memória konfigurációban, a legolcsóbb 8/128 GB-os, a csúcs pedig a már említett 12/512 GB-os kiszerelés. Előbbit 126, utóbbit 172 ezer forintnak megfelelő jüanért lehet beszerezni. Az előrendelés már él, a nyílt értékesítés július 5-én kezdődik. Nemzetközi forgalmazásról egyelőre nem esett szó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid