Hivatalosan is beharangozták az Asus ROG Phone 8 érkezését

0

Már egy ideje nyílt titok, hogy készül a színfalak mögött az Asus ROG Phone mobilok nyolcadik generációja, és ezt most a gyártó hivatalosan is megerősítette az X-en. Nem csupán a készülék(ek) érkezését jelentették be, egyúttal megmutatták a dizájnt is.

Megújul a ROG Phone 8 hátlapja, amelyen mint látható, egy ötszög alakú kamerasziget tornyosul. A gamer mobil kamerakészlete három képrögzítő egységből, valamint egy LED-villanóból áll. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen modulok kerülnek az okostelefon hátoldalára, de a kitüremkedés arra is utalhat, hogy ezúttal valami komolyabbal lepnek meg bennünket.

Egy játékos mobil nem fényképezésre van elsősorban szánva, de miért ne teljesíthetne ilyen téren is kiemelkedően? A másik amit azonnal kivenni, az oldalsó keretre szerelt USB-C port, ami ott volt a ROG Phone 7 modelleken is. A plusz csatlakozó lehetővé teszi, hogy töltés közben is további tartozékokkal kössük össze a készüléket, ráadásul így a fogás is kényelmesebb.

A ROG Phone 8 sorozat egyik tagja, az Ultimate variáns már korábban feltűnt a színen, az okostelefont a Geekbench nevű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában szúrták ki a szemfülesek. A készülék Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel, valamint 24 GB RAM-mal szerepelt a listában. A kínai 3C irodája pedig a telefon által támogatott 65 wattos töltési sebességet erősítette meg tanúsítványi dokumentumaival.

Egyelőre többet nem tudni az okostelefon, okostelefonok kapcsán, de sejtésünk szerint hamarosan megindulhat az információ-cunami. A ROG Phone 8 széria debütálására ugyanis valamikor 2024 elején lehet számítani, a sorozat alapvetően két készülékből fog állni, az alapmodell mellett kapunk egy Pro kiadást is, ennek lesz egy változata a fentebb említett Ultimate variáns.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid