Hivatalosan is bemutatkozott a Samsung Galaxy J1

0

A Samsung malajziai oldalára végre hivatalosan is felkerült a dél-koreai vállalat új belépőszintű okostelefonja, a Galaxy J1. A készüléken Android 4.4 KitKat fut, és három színben lesz kapható: kék, fekete és fehér. 

A korábbi pletykák és szóbeszédek valósnak bizonyultak, a következő jellemzőkkel bír a J1: 1.2 GHz-es kétmagos processzor, 4.3 hüvelykes, 480×800 felbontású kijelző, 512 MB RAM, 4 GB bővíthető belső tárhely (ez utóbbit akár egy 128 GB-os kártyával is megtoldhatjuk). Kapunk egy 5 megapixeles hátlapi, és egy 2 megapixeles előlapi kamerát, valamint egy 1850 mAh-s cserélhető akkumulátort, amiről a Samsung azt állítja, hogy 10 órányi beszélgetési időt biztosít.

Samsung Galaxy J1 2

 

Ezeken felül a készülék tudja az alapokat, amiket egy okostelefonnak tudnia kell: b/g/n-es WiFi (plusz WiFi Direct funkció), Bluetooth 4.0, GPS+GLONASS. A szoftveres oldalon akad még néhány érdekesség, mint például a Palm Selfie funkció, amely képes érzékelni a kezünk mozdulatait, így aztán egy szimpla gesztussal képesek leszünk fotók készítésére. A másik különlegesség a “Tap To Take Pics” feature, amivel fotókat lőhetünk azáltal, hogy a kijelzőt valahol megérintjük. A mobilban még megtalálható a jól ismert Ultratakarékos Mód is, aminek akkor vesszük leginkább a hasznát, ha már alacsony a telep feszültsége. A készülék tömege 122 gramm, és 129 x 68.2 x 8.9 mm-es térbeli dimenziókkal rendelkezik.

A Galaxy J1 ára és a megjelenés pontos dátuma még nem ismert.

SamsungGSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid