Képeken az alsókategóriás Samsung Galaxy J1

0

Bár a szakma java a nemrég bejelentett Samsung Galaxy A7-re koncentrál, úgy néz ki a dél-koreai gyártó hamarosan egy másik készüléket is felfedhet, bár ebben az esetben egy belépőszintű mobilról van szó. Korábban már szerepelt a híreinkben a Galaxy J1, és most végre képeken is megcsodálhatjuk a Samsung legújabb, alsókategóriás versenyzőjét.

Néhány reklámfotó buktatta le az új készülék külalakját, ami bár nem egy erőgép, a szerényebb igényekkel rendelkezőket még simán kiszolgálja. A kijelző 4.3 hüvelykes (480×800-as felbontással), és bár a mobil megkapja a felsőkategóriás készülékeknél megismert “Ultratakarékos mód”-ot, egyáltalán nem biztos, hogy egy AMOLED panelről van szó.

Galaxy J1 3

A motorháztető alatt egy 64 bites, négymagos Marvell PXA1908 SoC található, amelynek magjait 1.2 GHz-re skálázták, ezen felül kapunk még 1 GB RAM-ot, 4 GB ROM-ot – szerencsére ez bővíthető – , 1850 mAh-s akkumulátort, 2 megapixeles előlapi, és 5 megapixeles hátlapi kamerát.

J1

A J1 négyféle verzióban lesz kapható: LTE, 3G, dualSIM LTE, és dualSIM 3G. A 3G modelleknek az előlapi kamerája csupán VGA felbontású képeket lő majd. A kiszivárgott fotókon lévő január 14-ei dátum valószínűleg a hivatalos bejelentés napjára utal, aznap remélhetőleg az árakat is meg fogjuk tudni.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid