Megjelent a Vivo X5S

0

A mai naptól kezdve kapható Kínában a Vivo legfrissebb készüléke, az X5S, ami az X5 folytatásaként megőrizte annak 6.3 mm vékony unibody alumínium házát.

A mobil lelke egy 64 bites MediaTek chipset, egészen pontosan az MT6752, amelyben egy nyolcmagos processzor teszi a dolgát, 2GB RAM társaságában. A készülékből nem maradt ki az LTE modem sem, viszont a 16 GB-os belső tárhely tovább már nem bővíthető.

vivo x5s 2

Az előlapon természetesen az 5 hüvelykes HD kijelző a főszereplő, amely felett egy 5 megapixeles előlapi kamera található. A hátlapon egy 13 megapixeles kollégája várja, hogy a fotózás szerelmesei kihasználják a képességeit, a homályosabb helyeken pedig jó szolgálatot tehet a mellette lévő LED villanó. A hosszú működést egy 2250 mAh-s telep igyekszik majd biztosítani, ami véleményem szerint még éppen határeset. A készülék 482 dollárnak megfelelő árral indított Kínában.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid