Képeken a Samsung Galaxy Xcover 7, levehető hátlapot kaphat

0

A Samsung strapabíró okostelefonjait magában foglaló Galaxy Xcover széria valamikor a nem túl távoli jövőben új taggal gyarapodhat. A készülék teljes becsületes neve Samsung Galaxy Xcover 7 lesz, és nemrég egészen valódinak tűnő képeken tűnt fel

Az okostelefon a 2022 közepén bejelentett Samsung Galaxy Xcover 6 Pro folytatása lesz, és a név alapján egy Pro modell is betársulhat mellé, vagy követheti valamikor. A Samsung Galaxy Xcover 7 hátoldalán összesen egyetlen kamera látható, a készülék külső borítása pedig újfent a tartósságot és az ellenállóképességet szem előtt tartva lett megtervezve. Bár ez a képeken nem látszik, állítólag a hátlapot a felhasználó bármikor leveheti mindenféle szerszámok nélkül, egy pattintással, vagyis könnyedén ki lehet majd cserélni az akkut.

A strapabíró mobil bal oldalán egy testreszabható fizikai gomb látható, amit lényegében bármire használhat a készülék jövendőbeli tulajdonosa. El lehet vele indítani egy alkalmazást, bekapcsolhatjuk a vonalkód-olvasót, vagy amit csak akarunk.

Akárcsak elődei, a Samsung Galaxy Xcover 7 is MIL-STD-810H, valamint IP68 minősítéseknek megfelelő kialakítást kaphat, az elemek mellett ellenáll majd az ütéseknek, illetve az eséseknek, akkor is, ha olyan kemény felületeken landol, mint mondjuk a beton.

A Samsung Galaxy Xcover 7 specifikációi egyelőre nem szivárogtak ki, de nem érdemes felsőkategóriás hardverre számítani, ez a készülék nem erről szól. A Galaxy Xcover 6 Pro meghajtásáért például Snapdragon 778G chipset felelt. A legnagyobb valószínűséggel valamilyen Snapdragon 6-szériás, esetleg Exynos 1xxx típusú lapkakészlet kerül majd a telefon belsejébe.

Forrás:  GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid