A HMD friss kedvcsinálókkal fokozza a felhajtást saját márkás készülékei körül

0

A Nokia okostelefonok második hattyúdalát hallhattuk, amikor a HMD Global bejelentette, hogy többé nem gyárt készülékeket a finn vállalat logójával, helyette saját márkás készülékek értékesítésére fókuszál a jövőben. Az első HMD okosmobilok idén júliusban jelennek meg, és végre megérkeztek az első kedvcsináló képek, amelyek a felhajtást igyekeznek fokozni.

Szám szerint két okostelefonról van szó, amelyek egyik erénye a fenntarthatóságuk lesz. A legnagyobb hangsúlyt az kapja, hogy a képernyőiket rendkívül egyszerűen lehet majd cserélni. A HMD korábban már megosztotta a nyilvánossággal, hogy 2024-ben az a nagy célja, hogy növelje a könnyen és egyszerűen javítható készülékek választékát.

A telefon nagyban:

A képek alapján túl sok minden nem derül ki a HMD okostelefonjairól, csupán annyi, hogy azok fekete és rózsaszín színekben kerülnek majd a boltok polcaira. Utóbbi szaténos kivitelt kap, és egy icipici rálátást még a kameraszigetére is nyerhetünk.

A HMD részéről egyelőre még túl korai lenne megosztani a specifikációkat velünk, de a Nokiamob szerint a készülék Fusion vagy Legend néven fut majd, és az elsődleges képrögzítő egysége 108 megapixeles felbontást kaphat. A HMD Globalnak sokkal nagyobb feladatot jelenthet a saját márkajelzése alatt okostelefonokat piacra dobni, mint a jól csengő Nokia védjeggyel.

Épp ezért arra számítunk, hogy az mobilok júliusi bejelentéséig még számos ehhez hasonló kedvcsinálót közzétesznek majd, hogy fenntartsák az érdeklődést. Közben pedig talán a szivárogtatók sem lesznek restek idő előtt napvilágra hozni a készülékek jellemzőit, vagyis biztosan fogunk még hallani a HMD újdonságairól azok megjelenéséig.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid