A Honor flip mobillal és okosgyűrűvel is készül az idén

0

A Honor részéről tavaly elhangzott egy kijelentés, mely szerint fontolgatják egy flip kialakítású hajlítható kijelzős mobil piacra dobását, de nem kapkodnak vele, mert addig nincs értelme, amíg nem képesek valami kiemelkedőt alkotni a termékkategórián belül. Úgy látszik, hogy a gyártónak sikerült valami különlegeset összehoznia a színfalak mögött, mert még idén befut a Honor flip mobilja.

A Honor vezérigazgatója, George Zhao nemrég adott egy interjút a CNBC-nek. Ebben megerősítette, hogy még idén megjelenik a Honor első flip kialakítású hajlítható kijelzős okostelefonja. A cégvezér azt is elárulta, hogy a mobil a fejlesztés végső fázisában van, és hogy a vállalat nagyon pozitívan áll a hajlítható képernyős készülékek kilátásaihoz.

Arról is szó esett, hogy csapatuk egy okosgyűrűn is dolgozik, amely cseppet sem meglepő módon a Honor Ring névre fog hallgatni. A készülék része lesz a márka bővülő termékpalettájának, amelyben intelligens viselhető eszközök és egészségkövetésre alkalmas készülékek még nagyobb számban lesznek jelen a jövőben.

George Zhao

A Honor első embere arról is beszélt, hogy a mesterséges intelligencia alkalmazása is egyre nagyobb fókuszt kap majd tevékenységükben. Ebben persze semmi meglepő nincs, hiszen a technológiai világban az MI egyre inkább központibb szerepre tesz szert.

Lényeg a lényeg: érkezik a Honor első flip mobilja és okosgyűrűje, valamikor még az idén, bár azt nem közölték, hogy nagyjából mikor lehet számítani a készülékek debütálására. Tippünk szerint erre valamikor a második félévben kerülhet sor, talán éppen akkor, amikor a Samsung bemutatja a saját kapcsolódó termékeit.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid