A HMD szuperolcsó táblagéppel is készül

0

A szinte óramű pontossággal érkező szivárogtatásoknak köszönhetően tudjuk, hogy a HMD Global több új okostelefonnal is készül a színfalak mögött, ezek specifikációk tekintetében a legkülönbözőbb vásárlói igényeket igyekeznek lefedni. A mobilok mellett dolgoznak egy Tab Lite nevű táblagépen is, amely a korábban bejelentett, szintén büdzsé kategóriás T21 táblagépnél is megfizethetőbb ajánlatnak ígérkezik.

A HMD Tab Lite 8,7 hüvelykes, HD+ felbontású IPS LCD megjelenítővel jöhet, a panel 560 nit maximális fényerőre lesz képes. A képernyő takarásában Unisoc T610 lapkakészlet dolgozik majd 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel egyetemben. A készülék hátlapjára 5 megapixeles kamerát szerelnek, az előlapra pedig egy 8 megapixeles, autofókuszra képes megoldást f/2.0 rekeszértékkel. Mivel egy táblagéppel hamarabb indítanak videóhívást, semmint fotókat készítsenek, van értelme a nagyobb felbontású előlapi modulnak.

A tablet sejtésünk szerint műanyagból öntött borítása alá egy 5500 mAh kapacitású akkumulátort szerelnek, amely kompatibilis lesz a 18 wattos töltéssel. A készülék 4G modemmel felszerelt változata 149 eurós áron, vagyis cirka 59 ezer forintért lesz beszerezhető. Azt egyelőre nem tudni, hogy a HMD Tab Lite-ot forgalmazzák-e majd Wi-Fi only változatban is, de ha igen, akkor az valószínűleg még ennél is olcsóbb lesz. A bejelentés várható ideje jelen pillanatban ismeretlen, de a jeles dátumig még biztosan fogunk hallani a készülékről.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid