Homtom Z9 és Vkworld Z2 Plus – Két különc mobil akcióban

0

Két különc telefont mutatunk most be nektek, melyek fittyet hánynak a mai trendekre, és teljesen más irányt képviselnek. Az első egy érdekes strapatelefon, a második pedig egy filléres, dupla kijelzős flip mobil.

A Homtom Zoji Z9 azoknak ajánlott, akik strapabíró mobilra vágynak, ám nem akarnak megalkudni, és az erős hardverre is igényt tartanak. A gyártó nagyon odatette magát kívül és belül egyaránt, mivel a Helio P23 chip mellé 6GB memória került, háttértárból pedig 64GB áll rendelkezésünkre, melyet ráadásul tovább bővíthetünk.

Az 5.7 colos HD+ felbontású kijelző már filmezni is elegendő, de netezni is élmény rajta. Hátul duál kamerát találunk (16MP + 2MP), előre pedig egy 8MP-es optika került. Ellátták a szokásos ujjlenyomat-olvasóval és Face ID-vel is.

Minden apróságra odafigyeltek, mivel már USB-C csatlakozóval szerelték, támogatva van az OTG és a B20-as LTE sáv is, ráadásul már Android 8.1 fut a mobilon. Szerencsére az aksival sem fukarkodtak, mivel egy 5500 mAh-s telep került bele, így a használati időre sem lehet majd panaszunk.

A Homtom Zoji Z9 jelenleg augusztus 21-ig akciósan rendelhető elő, méghozzá 189.99 euróért (kb. nettó 60.700 Ft). Aki egy erős strapatelefonra vágyik, az mindenképp vegye számításba. Részletek és rendelés ezen a linken.

A Vkworld T2 Plus egy igazi régi vágású flip mobil, amely természetesen a mai követelményeknek megfelelő külsőt és belsőt kapott. Két kijelzőt is találunk rajta, és mindkettő 4.2 colos, HD felbontású IPS panel. A belsejében megtalálható a sokak által imádott fizikai billentyűzet is.

A sebességért az MT6737-es chipje felel, ami mellé 3GB memória és 64GB tárhely került. Duál SIM támogatást kapunk (az itthon használatos B20 sem hiányzik), ráadásul egy memóriakártyának is hagytak helyet.

Hátra egy 8MP-es, előre pedig egy 2MP-es kamera került, amit az egyedi bőrrel borított hátlapba olvad bele. Android 7.0 fut a mobilon, melybe egyébként 2000 mAh-s akkumulátor került. Mielőtt azt hinnénk, hogy ez nem túl acélos más mobilokhoz viszonyítva, érdemes megjegyezni, hogy az összehajtható mobilokba jóval kevesebb hely van, így ez a méret elég jónak számít.

A Vkworld T2 Plus most kifejezetten jó áron, már 89.99 euróért rendelhető (nettó 28.800 Ft). Aki szereti a fizikai billentyűzetet, és egyedi mobilra vágyik, annak érdemes meglesnie. Részletek ezen a linken.

Érdemes megnézni a többi terméket is az eFoxShop weboldalán, van számos EU raktáras ajánlatuk is. Arra figyelj, hogy az eredeti német nyelvű felületen regisztrálj fiókot, mert az angol verzió nem működik tökéletesen (a rendelés már mehet angolul is).

Forrás: eFoxShop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid