A hónap végére befut a Honor 70 széria is

0

A múlt héten jelentették be a Honor Magic 4 Pro globális forgalmazását, de a kínai gyártó munkatársai nem ülnek a babérjaikon, máris a következő nagy dobást tervezik, ami nem más lesz, mint a Honor 70 sorozat. A készülékek május 30-án léphetnek a világot jelentő deszkákra, és az egyiket most meg is tekinthetjük közelebbről.

Az okostelefon hátoldalát egy gyémántszerű mintázat ékesíti majd, amely különböző szögekből veri vissza a rávetülő fénysugarakat. Az elsődleges képrögzítő egység 54 megapixeles lesz, ráadásul nem is egy csekély méretű szenzorról van szó, mivel a hátlapi jelölés szerint ez egy 1/1,49 colos megoldás, ami f/1,9 rekeszértékű lencse mögött foglal helyet. Szokatlan ez a felbontás, de állítólag a Sony mostanában ilyen megoldásokat is készít, ez a modul ugyanis a japánok gyártmánya lesz.

A most közzétett, a Honor hivatalos Weibo-csatornáján publikált videó egy fontos információt elhallgat előlünk, mégpedig azt, hogy május végén egészen pontosan hány készülék debütál a Honor 70 sorozat égisze alatt. Szerencsére a pletykafészkek kisegítenek minket, szerintük összesen három új okostelefonnal jelenik meg a széria, lesz az alapmodell mellett egy Pro, valamint egy Pro+ variáns is. A mobilokat Snapdragon 7 Gen 1, Dimensity 8100 és Dimensity 9000 lapkák hajthatják az előzetes értesülések szerint.

A telefonok közül az egyik Simon Gong színész kezében is megtekinthető, a rangos úriember a széria globális szóvivője lesz, de hogy a három lehetséges modell közül ez melyik, szintén nem tudni egyelőre.

Vissza egy kicsit a kamerákhoz! A Digital Chat Station néven garázdálkodó szivárogtató úgy tudja, hogy a roppant méretes 1/1,1 colos Sony IMX800 szenzor a Honor 70 sorozattal együtt fog debütálni. Amennyiben ez az állítás megállja a helyét, akkor az 50 megapixeles modult vélhetően a Pro+ modell számára tartogatják a gyártó fejesei. Ezek alapján az itt látható, a fotón és a videón szereplő okostelefon vagy a Honor 70, vagy annak Pro verziója lehet.

Persze ezek egyelőre nem többek találgatásoknál, igazán biztosat csak akkor fogunk tudni, amikor május végén bemutatják a készülékeket.

Frissítés: új fotók szivárogtak ki a Honor 70 mobilokról.

 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid