A Honor megkezdte a MagicOS 8.0 bétatesztelését

0

Miközben a Samsung kvázi naponta ad újabb telefonokat azok sorához, amelyek megkapták az Android 14 frissítést, és persze a One UI 6-ot, más gyártók egy kicsit lassabban teszik a dolgukat, ha szoftveres támogatásról van szó. A Honor sem tartozik éppen a leggyorsabbak közé, még csak most kezdték meg a MagicOS 8 bétatesztelését.

Mostantól a Honor Magic 4 és Magic 5 szériába tartozó készüléket használók csatlakozhatnak a MagicOS 8 zárt betateszteléséhez, vagyis elkezdhetik próbálgatni az Android 14 rendszert, illetve a gyártó házon belül fejlesztett interfészének újdonságait. A regisztráció már megkezdődött Kínában, ahol december 14-ig lehet belépni a zárt béta programba.

A Honor ugyan bejelentette magát a zárt bétát, de arról egy szót sem ejtettek, hogy milyen új funkciók várják a felhasználókat, miután telepítették a MagicOS 8-at. Bármi is van az új rendszerben, meglepetés lesz mindenki számára. Azért reméljük, hamarosan egy nyílt bétatesztelés is kezdetét veszi, ha más nem, legalább a Magic 4 és 5 modelleken. Stabil verzióban idén már nem érdemes reménykedni, és hol vagyunk még attól, hogy a készülékek európai verziói is megkapják a legújabb frissítést…

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid