HotelsCombined alkalmazás bemutató

0

Nyaralni mindenki szeret, de a szálláskeresés általában nem egyszerű. Rengeteg a lehetőség, és nehéz jó, megalapozott döntést hozni, éppen ezért ez nem egy olyan dolog, amit szívesen intézünk a mobilunk segítéségével. Én is így voltam ezzel, egészen addig, amíg ki nem próbáltam a HotelsCombined mobilos appját. Elöljáróban annyit, hogy nincs most ennél egyszerűbb módja a szálláskeresésnek, és talán te is a mobilodon intézed majd a következő kiruccanásodat.

A HotelsCombined a világ vezető hotelár-összehasonlító szolgáltatása, amivel több mint 100 szálláskereső weboldal ajánlatait vethetjük össze egy pillanat alatt. Ehhez ráadásul rengeteg infót kapunk, például képeket, részletes leírást, és valódi véleményeket, értékeléseket. Minden adott tehát, hogy kiválasszuk a nekünk leginkább megfelelő szállást.

Mindez ráadásul mobil eszközökön is elérhető, hiszen Androidra és iOS-re is letölthető a HotelsCombined hotelkereső alkalmazása, teljesen ingyenesen, magyarul.

Az app Google Play oldalán egyből szembesülhetünk azzal, hogy egy rendkívül népszerű szolgáltatásról van szó, 1 millió fölött jár a letöltések száma, és az értékelések átlaga is meghaladja a 4 csillagot.

hotelscombined-1

Ha letöltöttük az alkalmazást, egy egyszerű képernyő fogad minket, ahonnan azonnal nekifoghatunk a szálláskeresésnek. Ehhez mindössze 4 fontos adatot kell megadnunk: a helyet, az érkezés dátumát, a távozás dátumát és a vendégek/szobák számát. Van egy még egyszerűbb opció a képernyő tetején, ez a “Hotelek a közelemben ma estére” feliratra kattintva érhető el, a funkciója pedig értelemszerű.

Természetesen belföldön és külföldön is kereshetünk szállást. Tettem egy próbát Miskolccal, az alkalmazás 32 lehetőséget hozott, amiből azért már elég jól lehet válogatni, de ha mondjuk a Hawaii-szigetekre utaznánk a hétvégén, akkor 200-nál is több helyből választhatunk.

hotelscombined-2

A program által felhozott találatokat különböző szempontok alapján (pl. ár, értékelés, stb.) rendezhetjük, és akár szűrni is tudunk, ez utóbbi nagyon jól jöhet, ha túl sok a találat. A legjobb pedig az egészben, hogy a kiadott szálláslehetőségeket egy interaktív térképen is megtekinthetjük, így például azonnal látszik, hogy az adott helyek milyen közel vannak mondjuk a tengerparthoz.

hotelscombined-3

Az egyes szálláslehetőségekre kattintva valódi véleményeket olvashatunk az adott helyről, illetve pontozva is láthatjuk, hogy mennyire voltak megelégedve a korábbi vendégek. Így tehát minden adott ahhoz, hogy remek szállást találjunk jó áron, ami tökéletesen megfelel az igényeinknek. Ezután pedig már csak a foglalás van hátra, ami szintén egyszerűen megtehető.

hotelscombined-4

Bármennyire is meglepő tehát, még egy olyan összetett dolog is, mint a szállásfoglalás, megoldható egyetlen ingyenes mobilalkalmazás segítségével, akár pillanatok alatt. Ha tervezel a jövőben nyaralást vagy kiruccanást, akkor érdemes lehet letölteni a HotelsCombined appot a Play Áruházból.

Te hogyan foglalsz szállást?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid