Máris feltűnt a Samsung Galaxy J3

0

A dél-koreai Samsungra mindent lehet mondani, de azt nem, hogy a babárjaikon ülnének. Alig egy hónapja került bemutatásra a Samsung Galaxy J2, de a Geekbench nevű szintetikus tesztprogram adatbázisában máris feltűnt az utód, vagyis a Galaxy J3. 

Az elődhöz képest szignifikáns előrelépésekre lehet majd számítani. A Super AMOLED technológiára épülő kijelző mérete valószínűleg 4.7 col lesz, amelyen HD felbontásban terpeszkednek majd a pixelek. A korábbi qHD felbontáshoz képest ez egy jelentős minőségbeli javulás. A készüléket egy 64-bites Cortex-A53 magokkal dolgozó Snapdragon 410-es lapka hajtja majd, ami mellé 1 GB RAM, valamint 8 GB belső tárhely társul.

Samsung Galaxy J1

Samsung Galaxy J1

A kamerák komoly ráncfelvarráson estek át, ugyanis a hátlapra egy 8 megapixeles, Full HD videók készítésre is alkalmas apparátus, míg az előlapra egy 5 megapixeles szintén Full HD felbontású mozgóképet rögzítő lencse került.

Az újdonság egyébként valószínűleg nem is a belépőszintű J1-hez és J2-höz, hanem inkább a Samsung újdonsült középkategóriás szelfimobiljaihoz, a J5-höz és a J7-hez hasonlít majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid