A HTC 10 optikai képstabilizátoros szelfikamerát kaphat

0

A tajvani HTC mostanában szüntelenül azzal van elfoglalva, hogy meggyőzzön minket, mennyire innovatív lesz a következő zászlóshajójuk, vagyis a HTC 10. A vállalatra tényleg ráférne a siker, és úgy tűnik a következő modell előlapi kamerájánál sem bíztak semmit a véletlenre. 

A gyártóval kapcsolatos legújabb tweet elég erőteljesen arra céloz, hogy a HTC mérnökei optikai képstabilizátorral szeretnék felturbózni az előlapi kamerát, így nyervén el a hiúk és a bulifotósok kegyeit. Amúgy a HTC az úttörők közé tartozik hátlapi kamerába szerelt optikai képstabilizátor témában, igaz, a Nokia megelőzte őket anno. Ezúttal a vállalaté lehet a világ első OIS-szel szerelt szelfikamerája, bár tavaly bizonyos jelek arra utaltak, hogy a Samsung Galaxy S6 előlapi kamerája is megkapta a technológiát.

htc 10 ois

Magát a képes megosztást Kisha Bari tette közzé, aki egy nemzetközileg elismert fotográfus – ne aggódjatok, én sem hallottam még róla -, és valószínűleg hamarabb tudatta a néppel azt, amit a HTC csak később szánt felfedni. Lehetséges, hogy ezért korlátozták le a Twitter fiókját az eset után nem sokkal.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid