Már tesztelik a Samsung írisz-szkennerét

1

Az írisz-szkennereket jó ideje hírbe hozzák a jövendőbeli Samsung csúcsmobilokkal. Már a Galaxy S5 idejében is voltak pletykák arról, hogy a technológia készen áll. Sajnos akkor csalódni kellett, de mivel az új értesülések szerint a vállalat újfent a témával foglalkozik, lehetséges, hogy hamarosan tényleg belekerül valamilyen készülékbe.

A korábbi pletykáknál talán egy kicsit kézzelfoghatóbb bizonyíték az a dokumentum, amelyben egy IRIS CAM elnevezésű Samsung eszközről esik szó. A rejtélyes szerkezetet Indiába szállították, ami akár könnyen jelentheti azt, hogy a dél-koreai vállalat már teszteli az új technológiát.

samsung iris cam

A fenti képernyőmentés a Zauba oldaláról származik, ahol jegyeznek mindent, ami Indiában exportra vagy importra kerül.

A kérdőjel gondolom több olvasónk feje felett ott lebeg: vajon melyik mobilnál hasznosítja az új biometrikus azonosítási módot a Samsung? Egy optimista, ám talán annyira nem elvetemült válasz a Galaxy Note 6 lenne, hiszen a csúcsphabletet már eddig is hírbe hozták mindenféle hardveres érdekességgel. Persze, könnyen lehet, hogy újra csalódás lesz a telefonrajongók sorsa, hiszen egy Samsunghoz hasonló gyártó rengeteg mindennel kísérletezik, ám általában ezen szabadalmaknak, újításoknak csak a töredéke kerül olyan termék belsejébe, amit valóban piacra is dobnak.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid