HTC Desire 620 – új versenyző a középkategóriában!

0

A tajvani HTC hivatalosan is bejelentette legújabb középkategóriás mobilját, a Desire 620-at. Az okostelefon érdekessége, hogy kétfajta chipsettel, és természetesen ezekhez mért árakon érkezik, a korrekt felbontású kijelző, és előlapi duál hangszóró pedig csak növeli örömünket. 

A készülék bejelentése egyelőre Tajvanra érvényes, és ahogy az előbb is említettem, két fajta verzió várható. Az egyikben – 620 – egy 64 bites Qualcomm Snapdragon 410 processzor végzi majd a számításokat, 1.2 GHz-re skálázott magjainak meg se kottyan a mobil 5 hüvelykes 720p-s kijelzője. Fontos még megemlíteni a beépített LTE modemet, amelynek hála a 4G hálózatok gyorsaságáról sem kell lemondanunk. A másik variánsban  – 620G – egy nyolcmagos MediaTek processzor, az MT6592 tesz majd szolgálatot, 1.3 GHz-es órajellel, ám ebből a változatból kihagyták az LTE támogatást.

HTC-Desire-620G-and-Desire-620 (1)

A mobilok mindkét verziója dual SIM-es lesz, 1 GB RAM-ot kapnak, az előlapi kamerájuk 5, a hátlapi pedig 8 megapixeles képeket készít majd. A belső tárhely 8 GB, ami lényegében megfelel a kategóriától elvárt szintnek, akárcsak a 2100 mAh-s telep, ami az eszköz energiaellátásáért felelős. A mobilokra 4.4-es Android lesz installálva, a gyártó saját Sense 6 felhasználói felületével, ami egyébiránt egészen nagy népszerűségnek örvend mind szakmai, mint vásárlói körökben.

Árakat tekintve is kellemes a HTC ajánlata, a Snapdragonnal szerelt verzió 225 dollárt fog kóstálni, míg a MediaTek-es változat szignifikánsan olcsóbb lesz a maga 160 dolláros árával. Nemzetközi értékesítésről egyelőre nem esett szó, de egy ilyen készüléknél nagy az esély arra, hogy az ázsiai piacokon kívül is kaphatóvá válik idővel.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid