Huawei Ascend P7 kiszivárgott sajtókép

1

Bizonyára sokan várják a Huawei Ascend P7-et, ami szép reményekkel indul a korábbi P6 sikere után. Legutóbbi cikkünkben már megmutattuk az első képet az új jövevényről, és a várható specifikációról is beszámoltunk. Most azonban egy újabb kép szivárgott ki, amin már jobban látszanak a készülék külső sajátosságai.

huawei-ascend-p7

Az továbbra sem kérdéses, hogy a Huawei Ascend P7 az Ascend P6 formavilágát örökli, azaz megmarad a szögletes forma, a nagyon vékony kialakítás, és más jellemző design elemek is felismerhetők.

Az is kiderül a sajtóképről, hogy a P7 ezüst, arany, rózsaszín és fekete színekben lesz elérhető. A többi részletről még nincsenek pontos infók, de valószínűleg egy 5 és 5.5 col közötti kijelzővel jön a készülék full HD-s felbontással. A processzor egy saját gyártású négymagos darab lehet, ami valószínűleg a P6 hardverének újabb változata. Emellett valószínűsíthető még a 2GB RAM, a 16GB-os belső tárhely, és a legújabb Android 4.4-es szoftver.

A kameráról is vannak pletykák, és jó eséllyel egy 13Mpx-es hátsó és egy 8Mpx-es első kamerát kap a P7, ami azért elég durván hangzik. A komoly első kamerára a következő előzetes videóban is utalnak:

A bemutató a kevesebb mint egy hét múlva kezdődő MWC-n várható.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid