Lelepleződött az LG G2 mini

1

Hivatalosan csak az MWC-n jelentik be az LG G2 mini-t, de Hollandiában már most közé tettek minden információt a készülékről. Ezek alapján egy átlagosnak mondható, középkategóriás készülékkel lesz dolgunk.

LG-G2-mini

Két verzióban lesz elérhető a G2 mini, az egyiket egy Snapdragon 400-as hajtja, a másikat pedig az Nvidia Tegra 4i chipset. Mindkét változat 1.2GHz-es processzormagokkal, és 1GB RAM-mal bír, az LTE nélküli verzió pedig dualSIM foglalattal is elérhető lesz.

A kijelző mérete 4.7 col, a felbontása pedig qHD, azaz 960×540 képpont, ami kevesebb a várt 720p-nél. A készüléken már gyárilag a KitKat fog futni az LG saját felhasználói felületével megfűszerezve.

A gombok maradnak a készülék hátoldalán, és a design nem is változik sokat az LG G2-höz képest. A kamera felbontása 8Mpx, amihez jár a LED villanó is. Kapunk még egy 2440mAh-s akkut, és nagy meglepetésre MicroSD foglalatot is (ez a G2-ből nagyon hiányzott). A beépített tárhely egyébként 8GB.

Az LG G2 mini először márciusban jelenhet meg Oroszországban, az európai boltokban pedig áprilistól várható. A színválaszték fehérből, feketéből, pirosból, és pezsgőszínből áll. Az árról még nincs infó, de ha elég baráti lesz, akkor nagyot tarolhat a készülék.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid